BETA v0.5

Bee a speaker

Har du indsigt i et emne, der kunne interessere andre, kan du selv blive speaker på SpeakerBee. Hvis I er flere der vil speake sammen, så angiv venligst dette under beskrivelsen.
PS. Du skal have mulighed for at gå live fra en stabil internetforbindelse og helst med et webcam og en god mikrofon. Det er muligt at sende direkte fra en mobil eller iPad, men oplevelsen for brugerne kan blive forringet.

Emnet er frit, men vi kan vælge at offentliggøre dit forslag under "Det vil jeg se", og når det har opnået tilstrækkeligt antal stemmer, prioriterer vi efter egen vurdering tidspunktet for den direkte live broadcast. Du kan i princippet tale og besvare spørgsmål ligeså længe du har lyst til, men vi forbeholder os ret til at afslutte når der kun er få brugere, eller vi skal gøre klar til en ny speaker. Vi forventer dog, at du har nok på hjerte til at dit indlæg varer mindst 15 minutter.

Bemærk i øvrigt at deltagelse er ulønnet, men du må gerne som en del af indslaget fortælle om din virksomhed og hvordan folk kan komme i kontakt med dig. Det skal dog primært være et informativt indlæg, ikke blot reklame. Du er også velkommen til at nævne et MobilePay nummer, så brugerne kan takke dig med en donation, hvis de ønsker det. Du må også nævne andre steder, du optræder eller ytrer dig. Vi ønsker blot at danskerne får adgang til så megen god information som muligt.

Ansvarsfraskrivelse
SpeakerBee påtager sig intet ansvar for de indlæg eller kommentarer, der viderebringes. Dette er en demokratisk og fri platform, med fokus på information og ny viden til brugerne. Men du må selv vurdere hvad du bruger denne viden til og om den er korrekt. Vi påtager os heller ikke ansvar for de virksomheder og ydelser, der vises her. Hvis du vælger at kontakte speakerne eller købe ydelser fra dem, er det dig selv, der skal vurdere værdien af disse. Bemærk i øvrigt vores "Betingelser for brug" samt "Privatlivspolitik" nederst på siden.